Πολυτελείς υπηρεσίες Bar Catering στην Πάρο και Αντίπαρο

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία στον κάθε πελάτη μας.

Πιστεύουμε ότι η μιξολογία είναι τέχνη και είναι το πάθος μας!
Ως τροφοδότες υπηρεσιών μπαρ είμαστε γνωστοί για τους φρεσκοστυμμένους χυμούς μας, χειροποίητα βάμματα και οργανικά σιρόπια.
Δημιουργούμε μοναδικές εκδηλώσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις εκάστοτε επιθυμίες και τον προυπολογισμό του κάθε πελάτη.
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στη δημιουργία πρωτοποριακών (καινοτόμων, αβάν γκαρντ) κόκτειλ, εξαιρετικού σέρβις και ασυναγώνιστη ποιότητα σας υποσχόμαστε ότι οι καλεσμένοι σας θα το προσέξουν (θα εντυπωσιαστούν)!

Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι να υποδεχτούμε εσάς και τους καλεσμένους σας σαν αστέρες, γι’ αυτό αφοσιωθείτε στην διασκέδαση σας και αφήστε μας να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα!
Boogaloo Bar Catering Weddings

Εμπνευσμένα κοκτέιλς, ευχάριστο προσωπικό και φινετσάτα μπαρ έτοιμα για να απογειώσουν την δική σου ιδιαίτερη μέρα!

Private Parties | Boogaloo Bar Catering

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως ένα καλό πάρτι και δεν χρειάζεσαι καμιά δικαιολογία για να για να κάνεις ένα που θα θυμάσαι για καιρό!

Το προγαμιαίο πάρτι είναι το πιο σημαντικό ζέσταμα για ένα πετυχημένο γαμήλιο τριήμερο στο νησί. Μάθε για τις προτάσεις μας και απόλαυσέ τες στο μέγιστο βαθμό!

Φρεσκοπαρασκευασμένα κοκτέιλς στον χώρο σας οπουδήποτε στην Αντίπαρο!

Cocktails

Οι πεπειραμένοι μπαρτέντερς μας θα ετοιμάσουν για εσάς κόκτειλς σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ή ακόμα θα μπορούσαν να φτιάξουν μαζί σας ένα θεματικό κατάλογο όπως έθνικ, κυκλαδίτικο, εξωτικό ή να υλοποιήσουν οποιαδήποτε άλλη ιδέα έχετε. Λατρεύουμε τις προκλήσεις!

Bar Collection

Πολύ συχνά η προσθήκη του μπαρ στο χώρο μιας εκδήλωσης είναι μια από τις τελευταίες σκέψεις, κάτι που δεν είναι και πολύ λογικό. Το μπαρ είναι το μέρος όπου όλοι οι καλεσμένοι σας θα επισκεφτούν τουλάχιστον μια φορά (και εγγυημένα οι περισσότεροι από τους μισούς θα είναι συχνότατοι θαμώνες!). Δεν αξίζει, λοιπόν, να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση;

Άλλες υπηρεσίες

Έχουμε επιλέξει για εσάς τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε κλάδο.

Get in touch

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ξεχωριστό σας event!