Πολυτελείς υπηρεσίες Bar Catering στην Πάρο και Αντίπαρο

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία στον κάθε πελάτη μας.

Πιστεύουμε ότι η μιξολογία είναι τέχνη και είναι το πάθος μας!
Ως τροφοδότες υπηρεσιών μπαρ είμαστε γνωστοί για τους φρεσκοστυμμένους χυμούς μας, χειροποίητα βάμματα και οργανικά σιρόπια.
Δημιουργούμε μοναδικές εκδηλώσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις εκάστοτε επιθυμίες και τον προυπολογισμό του κάθε πελάτη.
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στη δημιουργία πρωτοποριακών (καινοτόμων, αβάν γκαρντ) κόκτειλ, εξαιρετικού σέρβις και ασυναγώνιστη ποιότητα σας υποσχόμαστε ότι οι καλεσμένοι σας θα το προσέξουν (θα εντυπωσιαστούν)!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Cocktails

Οι πεπειραμένοι μπαρτέντερς μας θα ετοιμάσουν για εσάς κόκτειλς σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ή ακόμα θα μπορούσαν να φτιάξουν μαζί σας ένα θεματικό κατάλογο όπως έθνικ, κυκλαδίτικο, εξωτικό ή να υλοποιήσουν οποιαδήποτε άλλη ιδέα έχετε. Λατρεύουμε τις προκλήσεις!
ΤΑ COCKTAILS ΜΑΣ

Bar Collection

Πολύ συχνά η προσθήκη του μπαρ στο χώρο μιας εκδήλωσης είναι μια από τις τελευταίες σκέψεις, κάτι που δεν είναι και πολύ λογικό. Το μπαρ είναι το μέρος όπου όλοι οι καλεσμένοι σας θα επισκεφτούν τουλάχιστον μια φορά (και εγγυημένα οι περισσότεροι από τους μισούς θα είναι συχνότατοι θαμώνες!). Δεν αξίζει, λοιπόν, να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση;
ΓΚΑΜΑ ΦΟΡΗΤΩΝ ΜΠΑΡ

Boogaloo Home

Σας προσφέρουμε φρεσκοπαρασκευασμένα κοκτέιλ σε μπουκάλια του ενός λίτρου ώστε να μπορείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας να σερβιριστείτε χωρίς το μπλέξιμο των σωστών αναλογιών αφού όλα θα είναι έτοιμα για σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να προσθέσετε πάγο και διακόσμηση. Στην υγεία σας!
BOOGALOO HOME

Άλλες υπηρεσίες

Έχουμε επιλέξει για εσάς τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε κλάδο.
Μοναδικές υπηρεσίες για μοναδικές εμπειρίες

Get in touch

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ξεχωριστό σας event!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ