Όπου και αν σε οδηγήσει η φαντασία σου

εμείς θα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την πρόκληση και να υλοποιήσουμε την επιθυμία σου.

Το προγαμιαίο πάρτι είναι το πιο σημαντικό ζέσταμα για ένα πετυχημένο γαμήλιο τριήμερο στο νησί. Μάθε για τις προτάσεις μας και απόλαυσέ τες στο μέγιστο βαθμό!

Boogaloo Venue

To Boogaloo cocktail bar είναι μια ιδέα που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, χτισμένη με αγάπη & πάθος και αποστολή μας να φέρουμε ένα νέο αέρα στην νυχτερινή ζωή της Αντιπάρου. Και το καταφέραμε δημιουργώντας ένα στυλάτο χώρο, με πολύ ευχάριστο προσωπικό, ιδιαίτερα φτιαγμένα κοκτέιλ, γκρουβάτες μουσικές, ατμοσφαιρικό κήπο, δυνατό dance floor και την υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική πινελιά που χαρακτηρίζει τον εσωτερικό γκαλερίστικο χώρο.

Ως αποτέλεσμα βιώσαμε τόσο πολλές στιγμές απόλαυσης, κεφιού και έκστασης, παρέα με τους επισκέπτες μας, που ακόμα και σήμερα περηφανευόμαστε ότι κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που το Boogaloo αποτελεί το ιδανικό μέρος στην Αντίπαρο για να κάνει κανείς το προγαμιαίο πάρτι του!

Boogaloo Venue

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

για το pre-wedding party στο Boogaloo Venue
  • Να κλείσεις ολόκληρο το χώρο ή μέρος του
  • Να καλέσεις τον δικό σου DJ για να παίξει στο πάρτι σου εφόσον ο χώρος έχει κλειστεί αποκλειστικά
  • Να δημιουργήσουμε μια λίστα κοκτέιλ στα μέτρα και τις διαθέσεις σου
  • Να διακοσμήσεις το χώρο όπως εσύ θέλεις
  • Να υπάρχει κοπέλα στην υποδοχή των καλεσμένων
  • Nα συνοδεύσεις τα ποτά σας με πίτσα ή finger food
  • Να συνοδεύσεις τα ποτά σας με BBQ
  • Να καλέσεις μουσικούς ή κάποιο συγκρότημα
  • Να ρυθμίσεις τον τρόπο κοστολόγησης της εκδήλωσης (κατά άτομο ή με open bar μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό)
  • Να καλωσορίσεις τους καλεσμένους σου με ένα αναμνηστικό βραχιολάκι που θα τους δώσει την δυνατότητα να επισκέπτονται το μπαρ χωρίς να χρεώνονται

Beach Parties

Εάν αναζητάς την μέγιστη δυνατή εμπειρία που έχει να προσφέρει ένα Κυκλαδονήσι σε εσένα και τους καλεσμένους σου τότε το πάρτι παραλίας πρέπει να είναι μέρος ενός μαγικού γαμήλιου τριημέρου. Σε βελούδινες αμμώδεις παραλίες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ένα πάρτι στην παραλία αποτελεί την ιδανική λύση για να γιορτάσετε ξυπόλυτοι με τους φίλους σου κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το οργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρωτότυπα κοκτέιλς, υψηλής αισθητικής μπαρ, BBQ, φωτιές, έπιπλα lounge, teepee, ηχοσυστήματα & γεννήτρια για καλή μουσική, ότι χρειάζεσαι δηλαδή για μια αξέχαστη εμπειρία για την μοναδική αυτή σου μέρα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσεις την ενέργεια που έχει να σου δώσει η φύση!

Beach Parties

House Parties

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως ένα καλό πάρτι και δεν χρειάζεσαι καμιά δικαιολογία για να για να κάνεις ένα που θα θυμάσαι για καιρό! Απλά εξέφρασε την επιθυμία και άφησε μας να το κάνουμε πραγματικότητα.

House Parties

Περισσότερες Υπηρεσίες

Boogaloo Bar Catering Weddings

Εμπνευσμένα κοκτέιλς, ευχάριστο προσωπικό και φινετσάτα μπαρ έτοιμα για να απογειώσουν την δική σου ιδιαίτερη μέρα!

Private Parties | Boogaloo Bar Catering

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως ένα καλό πάρτι και δεν χρειάζεσαι καμιά δικαιολογία για να για να κάνεις ένα που θα θυμάσαι για καιρό!

Φρεσκοπαρασκευασμένα κοκτέιλς στον χώρο σας οπουδήποτε στην Αντίπαρο!