Εμπνευσμένα κοκτέιλς, ευχάριστο προσωπικό και φινετσάτα μπαρ έτοιμα για να απογειώσουν την δική σου ιδιαίτερη μέρα!

Το Boogaloo bar catering είναι μια πλήρως ενημερωμένη υπηρεσία ποτών & μπαρτέντερ που μπορεί να ικανοποιήσει και να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος εκδήλωσης στην Πάρο, Αντίπαρο και τα κοντινά τους νησιά.

Το Boogaloo bar catering είναι η λύση στις υπηρεσίες μπαρ για γάμους, βαφτίσεις και πάσης φύσεως εορτασμούς. Οι έμπειροι και τεχνικά καταρτισμένοι συνεργάτες μας θα ετοιμάσουν μοναδικά κοκτέιλ με έμφαση στην λεπτομέρεια για να μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία της εκδήλωσης.

Είμαστε περήφανοι για το επαναλαμβανόμενο πελατολόγιο μας, οι οποίοι επιλέγουν το Boogaloo bar catering κάθε φορά που ετοιμάζονται να γιορτάσουν ένα χαρμόσυνο γεγονός. Περιμένουμε την ευκαιρία για να σας προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό!

Boogaloo Bar Catering Weddings

Περισσότερες Υπηρεσίες

Private Parties | Boogaloo Bar Catering

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως ένα καλό πάρτι και δεν χρειάζεσαι καμιά δικαιολογία για να για να κάνεις ένα που θα θυμάσαι για καιρό!

Το προγαμιαίο πάρτι είναι το πιο σημαντικό ζέσταμα για ένα πετυχημένο γαμήλιο τριήμερο στο νησί. Μάθε για τις προτάσεις μας και απόλαυσέ τες στο μέγιστο βαθμό!

Φρεσκοπαρασκευασμένα κοκτέιλς στον χώρο σας οπουδήποτε στην Αντίπαρο!